Hög tid för abstracts till IRPA14

Som de flesta av våra läsare vet håller alla strålskyddare en världskongress vart fjärde år, och 2016 äger IRPA14 rum i Kapstaden 9-13 maj. Vi uppmanar alla med intresse för strålnings- och strålskyddsfrågor att delta i detta viktiga möte, det är ett ”must-go” -tillfälle! Man anmäler sig som deltagare och kan sända in abstracts på
http://www.irpa2016capetown.org.za/

Och eftersom KcRN faktiskt är sammanhållande för kongressprogrammet vet vi att det blir allsidigt. Ledande experter och unga forskare bidrar med inslag av allt slags skydd mot skadlig verkan av joniserande och icke-joniserande strålning, paneldiskussioner och plenarföredrag varvas med posters, korta presentationer och repetitions- och vidareutbildningskurser.

Än så länge finns det kvar billiga flygbiljetter, och växelkursen för sydafrikanska rand är mycket förmånlig för oss svenskar så det är billigt i Sydafrika. Anmäla sig kan man ända tills kongressen börjar (fast det är billigast att anmäla sig tidigt). Sista chansen att skicka in ett abstract för en poster är 29 februari.